Bajnok fixed gear, single-speed shop Budapest


HÉTFŐ: ZÁRVA
KEDD: 12:00-19:00
SZERDA: 10:00-15:00
CSÜTÖRTÖK: 10:00-15:00
PÉNTEK: 10:00-15:00
SZOMBAT: 9:00-13:00
VASÁRNAP: ZÁRVA

bajnoklogó

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓNK ITT TÖLTHETŐ LE: ADATVÉDELEM

Vásárlás-Rendelés

A honlapunk tájékoztató jellegü. Az itt látott alkatrészek nem minősülnek ajánlattételnek mivel mi egy üzlet vagyunk, a készletünk állandóan változik. Előfordulhat hogy az árakat nem frissitjük időben. Vásárolni személyesen lehet a boltban vagy rendelni e-mailben. A honlapon található alkatrészek nem tükrözik valós és teljes raktárkészletünket, előfordul hogy a boltban drágább vagy éppen olcsóbb az oldalon látott termék, vagy időközben már nem is kapható. A honlapon látható termékek kb. a készletünk 30%-át tükrözi a valós készlet sokkal bőségesebb. Készelten tartunk országúti, monti illetve egyéb alkatrészeket is. Kb. 2500 féle cikkel dolgozunk.

Ha szeretnél házhozszállítást kérni, rendelésedet e-mailben küld el az info@hercehurca.hu e-mailre, de érdemes elötte érdeklődni a raktáron lévő alkatrészekről mert a honlapon látott alkatrészek nem tükrözik a valóságot. A megrendelt alkatrészeket előre utalással vagy utánvéttel lehet fizetni. A kissebb termékeket csomagautómatába a nagyobbakat futárral kűldjük. Csomagautómatába kb. 1.000 Ft utánvéttel. Futárral változó, kb. 1800-2800 Ft. Főszezonban gyakran előfordul hogy a telefonhívásokra nem tudunk válaszolni illetve a beérkező levelekre is csak késve. Megértéseteket köszönjük!
Rólunk
A Bajnok kerékpár szaküzletet a Herce-Hurca (2000-2008) kerékpáros futárszolgálat tulajdonosa Kiss Árpi alapította 2006 tavaszán. A sokéves futárkodás alatt megismerte a kerékpárok gyenge pontjait, az alkatrészek jó és rossz oldalait ezért a futárszolgálat mellett megnyitotta a Bajnok utcai szervizt Józsi (ex futár) és Kálmán Flórián (mr. Flow) szerelők segitségével. Flow többéves Londoni futárkodás mellett megtanulta a fix hajtású kerékpárok szervizelését. Sokan keresték fel a szervizt fixi avagy pályakerékpár építés miatt mivel akkoriban inkább a futárok körében volt elterjedt a pályakerékpárok használata az utcai forgalomban. Árpi 2003-as New York-i tapasztalatai után, ahol egy balesett miatt az országúti kerékpárból kénytelen volt egysebességest varázsolni és azzal futárkodni, már nem is volt kétséges, hogy ennél jobb kerékpárral nem is lehetne dolgozni. 2007-től a Bajnok utcában már két pincében működött a szerviz és a futárszolgálatot Ábri és Irrig vette át, Aeroflotta néven folytatták. A Bajnok utca a Budapesti futár szubkultúra melegágya volt, innen indult az alleycat.hu és a Bagaboo is. 2010 tavaszán megnyílt Budapest első és egyetlen fixi és egysebességes kerékpárokra szakosodott boltja és szervize a Szív utcában, az utca változott de a Bajnok név maradt!
Szerviz
Az általános városi, országúti, MTB, kerékpárok teljes szervizelését sajnos nem tudjuk vállalni, csupán gyorssegélyt (bowdenszakadás, defekt, lánccsere,stb). Természetesen kivételt képeznek azok a kerékpárok amik nálunk lettek korábban vásárolva illetve építve.
Minden összeépített kerékpárt jó minőségű alkatrészekkel szerelünk! A szerelési munkákhoz minőségi PARK TOOL szerszámokat használunk, hiszen a gyenge minőségű szerszámok károsítják az alkatrészeket. A nálunk javított vagy épített kerékpárokra garanciát vállalunk. Az árakat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen a minőség. Főprofilunk a Single-speed és FIXI ÉPÍTÉS avagy egy-sebességes szabadonfutós és fix hajtással rendelkező kerékpárok épitése, karbantartása a váztól a kerékpárig egyénre szabottan.

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X