BAJNOK fixie és singlespeed szerviz

admin, k, 2016-06-14 07:18
Bajnok szerviz

SZERVIZ INFO.
X

Kedves kerékpárosok!

BAJNOK WORKSHOP-FIXED-SINGLESPEED and a little more....

Az általános városi, országúti, MTB, kerékpárok teljes szervizelését sajnos nem tudjuk vállalni, csupán gyorssegélyt (bowdenszakadás, defekt, lánccsere stb). Természetesen kivételt képeznek azok a kerékpárok amik nálunk lettek korábban vásárolva illetve építve.

Főszezonban azonnali szervizre ritkán van lehetőség. Időpont egyeztetés lehetséges.

Általában 5-10 munkanapos határidővel tudjuk vállalni a megbízásokat, ezt akkor tudjuk pontosítani miután felmértük a munkát.

Minden összeépített kerékpárt jó minőségű alkatrészekkel szerelünk! A szerelési munkákhoz minőségi PARK TOOL szerszámokat használunk, hiszen a gyenge minőségű szerszámok károsítják az alkatrészeket. A nálunk javított vagy épített kerékpárokra garanciát vállalunk. Főprofilunk a Single-speed és FIXI ÉPÍTÉS avagy egy-sebességes szabadonfutós és fix hajtással rendelkező kerékpárok épitése, karbantartása a váztól a kerékpárig egyénre szabottan.

A beépített alkatrészekre 1 hónap jótállást vállalunk. A 10.000 Ft-ot meghaladó alkatrészek esetén a jótállás 1 év. A gumiköpenyeket csak gyári hiba esetén tudjuk cserélni. Bizonyos termékekre 6, 12 illetve 24 hónapos jótállást vállalunk. A termékek jótállási időröl érdeklődj vásárlás elött!

  • A 150.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén kerékpár ''építési munkadíjat" nem számolunk fel.
  • Az aktuális szerelési díjakról érdeklődj szervizünkben!